В кінці 2014 року, після піврічного монтажу, ми відкрили пивоварню Правда в приміщенні колишнього ЦУМу на центральній площі Львова. Чеський інжиніринг, бельгійський консалтинг, німецька лінія розлив в пляшки, іспанська система наливу в бокали, американський пивовар – здається, нам помагала вся планета! Півроку після запуску без особливих очікувань ми відправили наш щойно зварений стаут «Від Сяну до Дону» на Brussels Beer Challenge – і отримали бронзу! Згодом отримали там і срібло, і навіть золото, але перший з тих призів досі найбільш пам’ятний. Правда створена для того, щоб світова різноманітність сортів була присутня в Україні. Тому ми варимо широку палітру сортів, від класики до сауерів. Вважаємо, що кожне пиво в першу чергу базується на технологічній досконалості і збалансованості, в якій першу скрипку грає робота наших маленьких партнерів – дріжджів, а ми їм тільки допомагаємо. І якщо закладена правильна основа, пиво не має дефектів і помарок – тоді у гру вступають екзотичні хмелі та інші спеції. Ще одна мета Правди – створювати сорти, що поєднують у собі знані міжнародні стилі з питомою українською тематикою. Наприклад, «100РоківУНР» - імперський стаут, настояний на чорносливі і копченій груші. Або «Замкова Гора», кислий берлінервайс з додаванням квіток бузини. Щоб мати змогу розвиватись, після трьох років на площі Ринок ми переїхали на іншу локацію біля Високого Замку – ФестРепаблік, де 1-2 рази в рік проводимо Craft Beer & Vinyl Music Festival. І хоча в 2020 році нам уже 6 років, ми відчуваємо, що тільки почали вчитись! І попереду ще багато стилів, колаборацій, подорожей і ідей. Україна настільки багата на фрукти, ягоди та спеції, що нове пиво можна створювати хоч щодня. Дякую, що ти з нами в цій нескінченній захоплюючій подорожі! Пам’ятай, що споживання крафтового пива від маленької пивоварні – це підтримка тих, хто дійсно її потребує. До зустрічі на пивоварні, в пабі чи на фестивалі!
Сидр Berryland Cidery виготовлений із сортових та дикорослих яблук і груш, зібраних зі старих дерев у садах Київщини та Буковини. Стиглі плоди віджимаються вручну – на пресі з дубовим кошиком, після чого сусло повільно зброджується при низьких температурах.
Питний мед і перрі (грушевий аналог сидру) Berryland робиться шляхом природного бродіння соків, квітів та бджолиного меду. Після витримки напій розливається в пляшки та насичується вуглекислим газом шляхом вторинної ферментації у пляшці.
Яблучний сидр 2019 Кюве, перрі, вишневий, ревеневий, бузиновий, айвовий — сухі питні меди стануть прикрасою і гармонійним поєднанням до різних страв.
В асортименті Berryland є також ревеневий ігристий сухий питний мед. Напій з яскравим смаком, що отримав золоту медаль на відкритому європейському конкурсі Mead Madness 2019
Виробництво питного меду Berryland знаходиться в Макарівському районі неподалік від Києва. Напій, розлитий у красиві, стильні пляшки, має прекрасний смак і створює відчуття свята.
Познайомитися з асортиментом та обрати свій ідеальний смак можна на сайті виробника http://berryland.shop