KURATOR – pro-series бренд української курятини добірної якості, створений для HoReCa спільноти.
VODA UA – група компаній, які займаються видобутком карпатських джерельних високогірних вод під торговими марками VODA UA, Горянка, Карпатська Високогірна. Ми розливаємо столові та лікувальні води, що видобуваються з унікального Мізунського родовища у самому серці Карпат. Уся наша продукція є сто відсотково органічною та не підлягає жодному фізичному або хімічному впливу, адже вона досконала від природи. Видобування столових вод здійснюється з чотирьох гірних водозаборів : П‘янке, Кривуля, Дзюркач, Високогірний (найвищий водозабір в країні - 1.040 м над рівнем моря). Видобуток лікувальної води, яку вживають в комплексі лікування гастроентерологічних захворювань, здійснюється з 1965 року зі свердловини.
Що було першим: курка чи яйце? Важливе питання. Але не настільки, як інше: чи були вони щасливі? Для наших партнерів — господарства "Світ Біо" — це питання є пріоритетним. Для них важливо, чи добре почувалася птиця, чи перебувала вона на волі та чи не нашкодили вони своїм виробництвом довкіллю.
ТМ "Світ Біо" була заснована десять років тому як органічне господарство. Тут зробили одразу дві важливі речі: випустили на волю птицю та забезпечили споживачів правильним та чесним локальним продуктом. Усі корми — власні та локальні. А найголовніше — вигул. Для птиці немає обмежень по часу та тривалості перебування на свіжому повітрі. Курочка сама краще знає, що їй потрібно!
У 2013 році господарство приєдналось до міжнародного руху Slow Food, основні принципи якого: СМАЧНО, ЧИСТО, ЧЕСНО.
Продукція господарства використовується столичними шеф-кухарями та рестораторами для приготування фірмових блюд з локальних продуктів.
- +38 (050) 712 22 35
- Людмила
Продукція молочної компанії «Галичина» виготовляється лише з високоякісної сировини, 98% якої підприємство отримує з фермерських господарств. Це забезпечує високий вміст білку, вищий ґатунок якості молока та відповідно виготовленої продукції. Кожна партія сирого молока перевіряється лабораторією по 11 показниках якості. І лише тоді, коли показники відповідають вимогам стандарту, лабораторія дає дозвіл приймати його на переробку. Саме тому продукція компанії – безпечна, якісна та корисна.
Карпатський йогурт
Карпатський йогурт – чистий йогурт з ніжним вершковим смаком. Технологи молочної компанії «Галичина» черпали натхнення у Карпатах, дегустуючи їхні автентичні кисломолочні продукти. Так на українському ринку з’явився унікальний Карпатський йогурт. Неповторний смак продукту забезпечує особлива рецептура – суміш заквасок, які додають у молоко в особливій послідовності і при певному температурному режимі.
Карпатський йогурт містить 40% молока з карпатських фермерських господарств. У йогурті відсутній цукор та будь-які додатки. У процесі сквашування молоко збагачується ферментами та вітамінами групи В і вітамінами А. Карпатський йогурт наповнює природністю, енергією та відновлює сили.
Карпатські йогурти представлені на ринку у різних форматах. Густий йогурт у форматі 1000 г зручний для родин та для тих, хто використовує йогурт у приготуванні різноманітних страв, додає до салату, фруктів, ягід. Для перекусів густий йогурт також можна придбати у форматі 280 г.
Карпатський кефір
Карпатський кефір – найкорисніший кисломолочний продукт. У складі кефіру лише якісне коров’яче молоко та кефірні закваски.
Кефір виготовляють шляхом сквашення, тобто до підготовленого молока (очищеного та пастеризованого) додають живу кефірну закваску. Кефірна закваска – це набір чистих культур молочнокислих бактерій. Розвиваючись у молоці, вони покращують поживну цінність продукту, збагачують молоко ферментами, необхідними для травлення, та вітамінами групи В.
Молоко
Молоко виробництва молочної компанії «Галичина» – це на 100% натуральний продукт. Натуральне коров`яче молоко від фермерських господарств очищають на спеціальних сепараторах-молокоочисниках, нормалізують по показнику жирності (тобто встановлюють стандартний показник жирності, вказаний на етикетці) на спеціальних сепараторах-нормалізатора. Після чого молоко піддається високотемпературній тепловій обробці – пастеризації.
Сир
Кисломолочний сир «Галичина» – це чистий, натуральний, дієтичний високобілковий продукт. У ньому міститься молочний білок та кальцій, що легко засвоюється в організмі людини. Має вершковий покращений смак завдяки використанню виключно високоякісної сировини і чистих культур корисних молочнокислих бактерій.
Сметана
Сметана молочної компанії «Галичина» – це кисломолочний продукт, який виготовляють з натуральних молочних вершків шляхом сквашування спеціальними заквасками молочнокислих бактерій.
У складі продукту: вершки з коров’ячого молока, закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів.
Ніжний смак сметани вдало доповнює кулінарні вироби, є незамінною складовою безлічі страв української кухні.
Масло
Масло компанії «Галичина» – надзвичайно корисний та натуральний продукт. 100% складу продукту – вершки з пастеризованого коров’ячого молока. Тому його безпечно використовувати у приготуванні страв, випічки та загалом у щоденному раціоні.
Безлактоза
Цього року молочна компанія «Галичина» розширила асортимент безлактозною лінійкою. Серед нових продуктів: безлактозні питний і густий йогурти без цукру та безлактозне пастеризоване молоко. Упаковка безлактозної лінійки відрізняється від іншої продукції особливим фіолетовим відтінком.
Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. За допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність або нестача лактази, цей фермент просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор. Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» всього лиш 0,01%.
Вершки
Вершки молочної компанії «Галичина» – це повністю натуральний продукт. У складі якого лише вершки з коров’ячого молока нормалізовані – найцінніша частина молока!
Вся продукція Royal Honey проводиться на сімейній пасіці, яка знаходиться в Сумській області, с.Козацкое, і налічує 250 бджолосімей. Щоб забезпечити гідну якість меду: всі процеси тут – від вибору і підготовки деревини для виготовлення рамок і вуликів до розфасовки меду, пилку, настоянок та ін. продукції проводяться особисто власниками пасіки. На кочівлю бджіл вивозять в Мезинський заповідник і сеймський ландшафтний парк, розташовані по долинах річок Десна та Сейм. Саме там бджоли збирають акацієвий, липовий, лісовий і луговий мед. Після чого бджіл перевозять на поля для збору меду з гречки і соняшнику. Власники пасіки співпрацюють тільки з фермерами, які застосовують органічні способи вирощування культур. Асортимент продукції розширюється з кожним роком.
- +38 (096) 334 91 43
- Дмитро Круподьор
Хто ми?
Ми – невелика пекарня, яка поставила собі за мету змінити давно усталені традиції, які нам прищепили в Радянському Союзі – "Хліб повинен бути дешевою і позбавленою смаку підкладкою для ковбаси". Ми хочемо відродити традиції випічки здорового і смачного хліба. Для нас хліб – це мистецтво, яким ми хочемо поділитися з цінителями смаку і тими, хто піклується про своє здоров'я.
Що ми вже зробили?
Ми побудували нашу пекарню в сільській місцевості, далеко від мегаполісів, де чисте повітря, а натуральні продукти вирощені дбайливими руками місцевих жителів без застосування різної хімії. У пекарні ми вирішили використовувати тільки натуральні інгредієнти і відмовитися від широко використовуваних харчових добавок, таких як: консерванти, підсилювачі смаку, емульгатори, стабілізатори, барвники. Місцева кринична вода – чиста і дуже смачна. Вона не містить шкідливих домішок, недарма село назвали Біла Криниця.
Що у нас вийшло?
Багатий смак і аромат хліба в результаті довгої ферментації тіста. Тривалий термін зберігання, за рахунок кислого середовища, яку створює натуральна закваска в хлібі. Користь для організму завдяки використанню цільнозерновий борошна і натуральних інгредієнтів.
Чому наш хліб дорожче "Батона"?
В нашій пекарні використовуються тільки натуральні і високоякісні продукти. Кожен буханець, вироблений в нашій пекарні, формується вручну. Виробництво однієї партії хліба займає більше доби.
АЛЕКСАНДРОВ ОЛЕКСІЙ
Бренд-Шеф з багаторічним стажем роботи, учасник багатьох виставок і майстер-класів присвячених технологіям виготовлення хліба. Любить свою справу, не боїться експериментів та інновацій.