Як кольори впливають на вибір їжі? Спостереження та рекомендації щодо використання

Чи помічали ви за собою, що особливо реагуєте на певні кольори: одні вас приваблюють, збуджують, інші насторожують і відвертають; одні викликають апетит, інші – попереджають про небезпеку. Саме через кольори ми передаємо інформацію, на яку люди реагують швидше, аніж на…

Якою має бути вітрина-взірець та як її оформлення впливає на вибір гостя?

Сьогодні, хочемо поговорити про те, як впливає вітрина на вибір гостя. Варто розуміти, що вітрина – це не просто холодильник з десертами. Вона має бути функціональною, виглядати привабливо і гармонійно поєднуватися з інтер’єром закладу. Правильний вибір вітрини може суттєво підвищити привабливість ваших…

Хліб, який точно полюблять гості ваших закладів

19-20 грудня Taste of Ukraine провів практичний майстер-клас по випічці України та Італії, яким завершив п’ятий рік роботи проєкту. Ми вирішили зробити експеримент, поєднавши дві країни в хлібному майстер-класі Taste of Bread and Pastry: Україна – Італія. Захід зібрав 30…

«Наш фокус – ефективні та поживні інгредієнти із зрозумілим складом», – Enzym Group

Сімейний бізнес української родини підприємців Вовк був заснований у 1994 роціу Львові. Сьогодні EnzymGroup – це одна з найстійкіших біотехнологічних компаній та найбільших виробників дріжджів у Східній Європі. Компанія пропонує продукти й рішення для галузей хлібопечення, фуд-галузі, тваринництва та виготовлення алкоголю…

Українські хліби на майстер-класі Taste of Bread and Pastry

Після 4-х років проведення майстер-класів по хлібу ми вирішили, що не можна обмежувати кухарів тільки випічкою на заквасці. Чому? Тому що процес роботи ресторанів відрізняється від крафтових пекарень і хліб не є (на жаль) першочерговим важелем в меню. Закваска потребує уваги окремої людини,…

«Страви на вогні – це щось сакральне», – виробники грилів та печей Open Fire

У 2018 році Марина та Олексій Брезицькі створили і нині розвивають компанію з виробництва грилів та дров’яних печей Open Fire. Власній справі подружжя передував більш ніж 20-річний досвід роботи з ресторанами: Марина та Олексій займались проектуванням та постачанням технологічного обладнання. Проте неабияке захоплення…