«Нам важливо, щоб людям подобався наш хліб», – пекарі Роман та Катерина Бомба

Знайомтеся, Роман та Катерина Бомба. Ще два роки назад їхня родина не споживала хліб взагалі. Причина цього – його якість. Роман з Катериною не знаходили хліб, який би міг задовільнити їх за всіма критеріями. Вони працювали у сфері здоров’я та під час консультацій часто…

«Хлеба на закваске — это наша история»», – Алексей Александров

Проект All around Bread продолжает изучать хлеб в разных уголках Украины и мира. В этот раз мы заглянули в гости к Алексею Александрову – шеф-пекарю, технологу, владельцу пекарни «Живой Хлеб – пекарня натурального хлеба», спикеру мастер-класса Taste of Bread. Алексей активно исследует и разрабатывает…

«Продавайте хлеб тем, кто его любит», – домашний пекарь Валерия Матвеева

История Валерии Матвеевой будет интересна многим начинающим пекарям, которые решили печь хлеб на дому, для себя или на продажу. Валерия – мама в декретном отпуске, которая превратила свое хобби в достаточно активную деятельность. Она не только печет хлеб и различные хлебобулочные изделия,…

«Хлеб – это огромный труд и серьезная ответственность», – Антон Корнышов

Антон Корнышов – пекарь хлеба на закваске, предприниматель, консультант. Будучи в поиске хорошего и полезного хлеба, вместе со своей супругой Натальей, он начал выпекать хлеб на закваске дома. А немного позже, в 2012 году, они открыли собственную пекарню «KOLXOZ» (проект продан в…

Генрих Шимонович про відкриття власної пекарні, здоровий хліб та запозичений досвід з США

Чи замислювалися ви над тим, як хліб змінює людей? Та чому серед пекарів так багато аматорів, які розпочали свій бізнес вже у достатньо свідомому віці? Нам стало цікаво і ми поїхали за 50 км від Києва до села Плахтянка. Саме…

Про рівень споживання хліба в Україні та необхідні реформи. Андрій Колісник для All around Bread

Продовжуємо знайомити вас з українськими пекарями – професіоналами та самоучками, технологами та кухарями, які додали хліб до основного меню ресторанів і почали заробляти на ньому. Знайомтеся, су-шеф ресторану «100 років тому вперед» – Андрій Колісник. Якщо перераховувати всі його біографічні…