Різнобарв’я Бессарабії та гостинність Одеси поєдналися у нових стравах від Taste of Ukraine

28-29 вересня Taste of Ukraine  провів 12-й майстер-клас, присвячений кухні Одеси та Бессарабії. На захід приїхали кухарі з 5 міст України. Впродовж двох днів майстер-класу було проведено практики по роботі з бараниною, витяжним тістом та спеціями, а також продемонстровано 12 страв.  …

Вибір посуду та інвентарю для ресторанів. Рекомендації від Форвард

Вибір посуду в ресторані зазвичай розділений на 2 складові: вибір інвентарю на кухню ресторану і вибір посуду для подачі страв. За першу завжди відповідає шеф-кухар і вибір такого посуду зводиться до функціональності, якості і довговічності інвентарю. Такі параметри є дуже…

Taste of Ukraine завершив сезон літніх дегустацій на новій локації MIRS Home

26 серпня в MIRS Home видбулась дегустація авторських десертів шеф-кондитерки Іванни Куницької, спікера проєкту Taste of Ukraine. Для проведення фінальної дегустації десертів цього літа Taste of Ukraine обрав фешенебельну локацію – перший мультибрендовий магазин побутової техніки MIRS Home. Магазин відкрився для відвідувачів…

Дегустації десертів від Taste of Ukraine

Цього літа проєкт Taste of Ukraine впровадив ще один формат заходів – дегустації десертів. «Нагодуємо українців смачними десертами» – таким стало гасло всіх заходів. Разом з шеф-кондитером Іванною Куницькою та бренд-шефом Асмік Гаспарян було розроблено 15 нових десертів для ресторанів,…

Сіль і цукор як провідники смаку спецій

Цього разу ми приділяємо багато уваги спеціям. Чому? Тому що класичне поєднання спецій трошки набридло, а нової інформації щодо поєднання спецій бракує. Так, знаючи властивості спецій, можна отримати смак шоколаду (без какао бобів), смак часнику і м’яса, зробити праліне без…

Якими мають бути літні десерти? Готували і розбирались на Taste of Smakolyky

15-16 червня невгомонні організатори Taste of Ukraine зробили ще один крок до розкриття теми локальності в літніх десертах. 11-й майстер-клас проекту Taste of Ukraine відбувся за участю 16 кондитерів з 12 міст України. Ми щасливі, що цього разу до нас…