Дводенний практикум з випікання хліба у Києві
10-11 лютого у кулінарній студії Kenwood Club відбудеться великий дводенний практикум з випікання хліба Taste of Bread & Spices. Цього разу ми вирішили присвятити майстер-клас ідеальному поєднанню хліба та спецій, створенню смаків, які учасники зможуть зробити якірними у своєму ресторані або пекарні.
Що чекає учасників Taste of Bread & Spices?
Відродження забутих рецептур і професійні рішення з випікання хліба — така мета дводенного практикуму Taste of Bread & Spices. Більшість учасників вперше навчиться працювати з хмарними (онлайн) картами і дізнається про професію хлібного сомельє. На майстер-класі розкажуть про історію українського хліба і його поєднання з різними спеціями для посилення апетиту.
Разом зі спікерами мы піднімемо тему користі хліба для здоров’я, використання локальних продуктів при випіканні хліба, розкажемо про організацію виробництва хліба з нуля і створення ринку збуту, а також дамо відповідь на такі запитання:
- Рекомендації з випікання хліба в ресторані.
- Система ціноутворення хліба в ресторані.
- Як підвищити продажі хліба під час сніданку, обіду, вечері.
- Які інвестиції необхідні для відкриття пекарні.
- Яке обладнання для випікання хліба має бути в ресторані.
- Як працювати із замороженим хлібом.
- Поєднання спецій в хлібі зі стравами в ресторані (овочі, риба, м’ясо).
- Чи існує бездріжджовий хліб.
- Хліб без глютену — умови для випікання в ресторанах.
- Соціальний хліб і його відмінності від комерційного.
Крім того, учасників майстер-класу чекає хлібна дегустація з вином та сиром.
Спікери Taste of Bread & Spices
Тільки пекарі-практики, засновники власного бізнесу
Андрій Пивовар
Пекар, консультант, Київ

Андрій Пивовар
Пекар, консультант, КиївХто: пекар-технолог з багаторічним стажем, консультант.
Спеціалізація: експерт в області хлібопекарського виробництва в Україні і країнах СНД, дослідник в області історії, процесів і технологій пекарської справи.
Працює: засновник і власник приватної пекарні «Всім Хлібів!».
Степан Савчин
Пекар, Львів

Степан Савчин
Пекар, ЛьвівХто: перфекціоніст пекарської справи, який вже понад 9 років присвячує більшу частину свого часу хлібу та іншій випічці.
Спеціалізація: хліб, випічка.
Працює: з 2016 розвиває власну пекарню і мережу точок продажів у Львові «Реміснича пекарня Культ хліба».