KURATOR – pro-series бренд української курятини добірної якості, створений для HoReCa спільноти.
Skott Smeat – один з лідерів по виробництву м’яса яловичини в Україні. Це одне з найсучасніших підприємств у м’ясопереробній галузі за рівнем технічної оснащеності, ветеринарного контролю, безпеки і відповідності стандартам HALAL та ISO. Жорсткий вхідний контроль сировини, краще європейське обладнання та команда професіоналів дозволяє забезпечити найвищу якість та безпечність готової продукції.
Постійне вдосконалення, вивчення вимог світового ринку та ретельний відбір постачальників дозволили компанії стати одним з найбільш відповідальних підприємств, і пропонувати своїм клієнтам добірне м'ясо ТМ «Skott Smeat».
Натуральність, безпека і неперевершений смак є основними перевагами продукції, яка виробляється під ТМ «Skott Smeat».
WakoMeat – виробник сиров’яленої органічної ковбаси за іспанськими рецептами. Власнаферма в екологічно-зеленій зоні в 50-ти км від Львова та власне виробництво.
Власник WakoMeat Василь Кіт 11 років прожив в Іспанії, де навчався мистецтву виготовлення сиров’яленої ковбаси. Тепер на своїй фермі вирощує свиней породи мангалиця методом органічного відгодовування.
Cиров’ялена ковбаса від WakoMeat унікальна тим, що зроблена за іспанською рецептурою та з органічного мармурового м’яса мангалиці без використання хімічних добавок та підсилювачів смаку.
Асортимент:
- класична сиров’ялена ковбаса-сальчічон
- з білими карпатськими грибами
- з апельсинами та білим вином
- з в’яленими томатами та оливками
- з міланським пармезаном
- чорізо
Замовлення можна зробити за телефоном або на сторінці у Facebook