Варення із соснових шишок, пелюсток троянди, кульбаби, брусниці, карпатських диких ягід та трав’яні чаї з лікувальних трав, ферментований Іван-чай, ягідні соуси та карпатські мазі – це не єдина дивина, якою вирізняються крафтові карпатські продукти від майстерні Прикарпаття "Айно Файно".
Найголовніше і найцінніше у цій смакоті – рецептура. Виготовляється варення за старовинною місцевою технологією, яку вдалось віднайти, та унікальними рецептами часів Австро -Угорщини.
"Айно Файно" використовують все винятково натуральне і місцеве: лісові ягоди, трави та фрукти. Складові продукції ретельно збирають в екологічно чистих зонах Карпат.
Серед новинок "Айно Файно" – ягідні соуси до м`яса та птиці, а також Мандариновий соус.
Мета компанії – щоб продукція "Айно Файно" асоціювалася саме з Україною, стала колоритним національним подарунком.