Пекарня Джуджу не робить поділу на смачно або здорово. З кожною хлібиною тут доводять, що таке поєднання реальне і доступне кожному. У пекарні хочуть нагадати, як смакує справжній хліб, тому роблять як для себе, але діляться з усім світом.
Добрий хліб — це щось з дитинства, коли смачно або ні. Тоді не існує багетів і чіабат, не рахуються калорії, не вишукується глютен. Єдиним критерієм і оцінкою є цілісність паляниці, яка доходить з точки «А» (магазин) до точки «Б» (дім). І хто не відгризав окраєць хліба по дорозі, вважайте, не жив. А хто доносив цілу хлібину додому або лукавить, або купував дві.
Хліб не має кордонів, не належить нікому і ніким не може бути привласнений. Чи ж не це сама суть свободи?
Хліб належить світу. У кожної країни — своя традиція, кожної сім’ї — свій рецепт, а в кожної паляниці — свій неповторний смак. Але об’єднує всіх одне — хліб всюди шанований і бажаний.
У пекарні повернулися до витоків і відкинули усе штучне. Натуральність — не маркетинговий хід, а незмінне правило. Хліб — це творчість і натхнення. Це щоразу нова цікава дорога, яка незмінно веде до чогось особливого. Відродити незаслужено забуте, примножити і збагатити — ось мета Пекарні Джуджу.
У пекарні випікають хліб на заквасці та лише з натуральних інгредієнтів.
Асортимент (цільнозерновий хліб/багети на заквасці):
- Француз (пшеничний хліб)
- Десертний (з чорносливом, родзинками, курагою)
- Кропив’яний з льоном
- Житній
- Горіховий
- Гречаний з льоном
- Хліб по-італійськи (з оливками, сушеними томатами, прованськими травами)
- Кукурудзяний
- Шоколадний
- Вугільний з базиліком
- Зерновий
- Гарбузовий
- Гречаний з льоном
- Цибулевий з сиром
- Грісіні
Для приготування хліба використовують борошно українських виробників: суміш цільнозернового борошна і борошна 1-го ґатунку, житнє обдирне борошно, жорнове борошно крупного помелу. Ціни коливаються між 20-35 грн.
- +38 (097) 458 6307
- Оксана Николин