Taste of Ukraine
  • Про нас
    • Партнерам
  • План заходів
    • 2020
    • 2019
  • Спікери
  • Шеф-кухарям
    • Співпраця
    • Рецепти
  • Logo
  • Українські виробники
  • Новини
  • Контакти
  • Купити квиток

Taste of Ukraine

Фото
Пекарня Джуджу
Пекарня Джуджу не робить поділу на смачно або здорово. З кожною хлібиною тут доводять, що таке поєднання реальне і доступне кожному. У пекарні хочуть нагадати, як смакує справжній хліб, тому роблять як для себе, але діляться з усім світом.Добрий хліб — це щось з дитинства, коли смачно або ні. Тоді не існує багетів і чіабат, не рахуються калорії, не…

Пекарня Джуджу не робить поділу на смачно або здорово. З кожною хлібиною тут доводять, що таке поєднання реальне і доступне кожному. У пекарні хочуть нагадати, як смакує справжній хліб, тому роблять як для себе, але діляться з усім світом.

Добрий хліб — це щось з дитинства, коли смачно або ні. Тоді не існує багетів і чіабат, не рахуються калорії, не вишукується глютен. Єдиним критерієм і оцінкою є цілісність паляниці, яка доходить з точки «А» (магазин) до точки «Б» (дім). І хто не відгризав окраєць хліба по дорозі, вважайте, не жив. А хто доносив цілу хлібину додому або лукавить, або купував дві.

Хліб не має кордонів, не належить нікому і ніким не може бути привласнений. Чи ж не це сама суть свободи?

Хліб належить світу. У кожної країни — своя традиція, кожної сім’ї — свій рецепт, а в кожної паляниці — свій неповторний смак. Але об’єднує всіх одне — хліб всюди шанований і бажаний.

У пекарні повернулися до витоків і відкинули усе штучне. Натуральність — не маркетинговий хід, а незмінне правило. Хліб — це творчість і натхнення. Це щоразу нова цікава дорога, яка незмінно веде до чогось особливого. Відродити незаслужено забуте, примножити і збагатити — ось мета Пекарні Джуджу.

У пекарні випікають хліб на заквасці та лише з натуральних інгредієнтів.

Асортимент (цільнозерновий хліб/багети на заквасці):

  • Француз (пшеничний хліб)
  • Десертний (з чорносливом, родзинками, курагою)
  • Кропив’яний з льоном
  • Житній
  • Горіховий
  • Гречаний з льоном
  • Хліб по-італійськи (з оливками, сушеними томатами, прованськими травами)
  • Кукурудзяний
  • Шоколадний
  • Вугільний з базиліком
  • Зерновий
  • Гарбузовий
  • Гречаний з льоном
  • Цибулевий з сиром
  • Грісіні

Для приготування хліба використовують борошно українських виробників: суміш цільнозернового борошна і борошна 1-го ґатунку, житнє обдирне борошно, жорнове борошно крупного помелу. Ціни коливаються між 20-35 грн.

РозгорнутиЗгорнути
  • +38 (097) 458 6307
  • Оксана Николин
  • Facebook
  • Instagram

Taste of Ukraine в соціальних мережах

  • Facebook
  • Instagram
  • Про нас
  • План заходів
  • Спікери
  • Шеф-кухарям
  • Партнерам
  • Новини
  • Контакти

© 2020, Taste of Ukraine

Site development
Як потрапити до списку

Опис умов

 








Вашу заявку прийнято.

Найближчим часом з вами зв’яжеться представник проекту для уточнення всіх деталей стосовно купівлі квитка.

Дякуємо, що розвиваєте українську кухню разом з нами.

Команда Taste of Ukraine 🇺🇦

Реєстрація