Компанія Фунготерра – український виробник грибів елітних сортів. До їх колекції входять: шиїтаке, ерінги, герицій, піоппіні, енокі, джизонг.Виробництво засновано у 2013 році сімейною парою – Лорою та Андрієм Савчук. Вони співпрацюють з великими мережами супермаркетів та ресторанами України.Компанія розробила унікальну упаковку для грибів для того…
Компанія Фунготерра – український виробник грибів елітних сортів. До їх колекції входять: шиїтаке, ерінги, герицій, піоппіні, енокі, джизонг.
Виробництво засновано у 2013 році сімейною парою – Лорою та Андрієм Савчук. Вони співпрацюють з великими мережами супермаркетів та ресторанами України.
Компанія розробила унікальну упаковку для грибів для того, щоб вони добре зберігались та транспортувались. Зберігаються шіїтаке та ерінги 14 діб при температурі +2/+6, Енокі, гериції та піоппіні зберігаються 10 діб.
У виробничому процесі не використовують жодних стимуляторів росту та хімічних засобів захисту. До складу субстратів входять лише тирса живої деревини (без кори), пшеничні висівки, зерно та чиста вода. Ретельно підібрана комбінація тирси різних порід дерев дає можливість отримувати гриби з постійним та упізнаваним смаком.
Готувати гриби від Фунготерра потрібно не більше 7 хвилин, щоб зберегти унікальний смак та поживні властивості. Шіїтаке краще готувати 3 хвилини. Всі гриби можна використовувати у звичайних грибних стравах, але потрібно пам`ятати про час готування!
- Анна, менеджер з продажів
- +38 (067) 360 79 88