Виробництво сиру може бути різних форматів: із власною фермою, козами та коровами, а може розміститися у невеличкому приміщенні в міських умовах, замовляючи сировину у постачальників молока.
Саме з такого маленького виробництва почалася історія української сироварні СИРОМАН.
СИРОМАН — це сироварня-крамниця-кав’ярня, розташована в Києві. Тут виготовляються сири з білою пліснявою з козиного та коров’ячого молока: Руан, Шебуше, Чорна башта, Горня, Білий трюфель (з чорним італійським трюфелем), Мон кьор за французькою технологією; карамельно-десертний сир Золоті ворота за норвезькою технологією. А також різноманітні джеми до сирів, йогурти та шоколадні цукерки з сиром та травами.
Крім продукції власного виробництва, СИРОМАН пропонує корисні смаколики інших виробників:
- сири (коров’ячі, козині, овечі; витримані й молоді; з блакитною та білою пліснявою);
- сиров’ялене м’ясо та ковбаси (з пармезаном, з блакитним сиром, з оливками та в’яленими томатами, з паприкою, з апельсином та ін.);
- пастилу та екочіпси (фруктові та овочеві);
- соуси до сирів та м’яса та ін.
Крамниця-кав’ярня запрошує на сніданок, обід або вечерю зі смачними тостами, брускетами, випічкою до кави або сетом ремісничих сирів до вина.
Всю продукцію можна придбати з собою або замовити доставку: крафтові сири, ковбаси, пастилу, соуси та інші смачні еко-продукти.