WakoMeat – виробник сиров’яленої органічної ковбаси за іспанськими рецептами. Власнаферма в екологічно-зеленій зоні в 50-ти км від Львова та власне виробництво.
Власник WakoMeat Василь Кіт 11 років прожив в Іспанії, де навчався мистецтву виготовлення сиров’яленої ковбаси. Тепер на своїй фермі вирощує свиней породи мангалиця методом органічного відгодовування.
Cиров’ялена ковбаса від WakoMeat унікальна тим, що зроблена за іспанською рецептурою та з органічного мармурового м’яса мангалиці без використання хімічних добавок та підсилювачів смаку.
Асортимент:
- класична сиров’ялена ковбаса-сальчічон
- з білими карпатськими грибами
- з апельсинами та білим вином
- з в’яленими томатами та оливками
- з міланським пармезаном
- чорізо
Замовлення можна зробити за телефоном або на сторінці у Facebook