Асмік Гаспарян

Шеф-кухарка, засновниця власного бренду спецій

    Taste of Lviv & Galychyna 2020-11-03

    «Як продати страви з субпродуктів в сучасному ресторані»

    Тези виступу:

    • Як продати страву із субпродуктів в ресторані?
    • Техніки приготування субпродуктів та їх корисні властивості.
    • Як забрати неприємний запах субпродукту і правильно підібрати спеції.
    • Собівартість страв із субпродуктів та коренеплодів.

    Страви, що будуть приготовлені:

    • Гурка підкопчена зі смаженим турнепсом
    • Зупа з вудженими субпродуктами та рубцем (дегустація)
    • Кукурудзяна сухомятка з паштетом із тжвижика під терновим лекварем (дегустація)

    Техніки:

    • Зачистка субпродуктів
    • Робота з натуральної кишкою: зачистка, засолювання, фарширування
    • Маринади для субпродуктів, консервація субпродуктів