Асмік Гаспарян

Бренд-шеф, засновниця власного бренду спецій

За плечима Асмік 10-річний досвід роботи кухарем, п’ять з яких - шефом-м’ясником. Вона закінчила з відзнакою кулінарну академію LeCordoneBleu (Франція), стала переможницею проекту Майстер-шеф Україна 2016. Є володаркою золотого кубка чемпіоната України, титулу Срібний шеф 2019 та Срібний призер чемпіонату ArtCulinari.

    Taste of Bread & Spices 2021

    Спеції їх властивості для організму людини, створення сумішей спецій для випічки хліба і різних страв"

    Тезиси:

    • Вплив спецій та прянощів на емоційний стан та здоров’я людини.
    • Прянощі, як складовий елемент створення смаку.
    • Як можна управляти станом систем органів організму за допомогою знань хімії та фізики спецій.
    • Як створювати суміш спецій для різних завдань: для здоров'я, для смаку, для настрою.

    Практика:

    Самостійна робота над створенням купажів зі спецій за смаком, кольором та ароматом.

     

    Taste of Lviv & Galychyna 2020-11-03

    «Як продати страви з субпродуктів в сучасному ресторані»

    Тези виступу:

    • Як продати страву із субпродуктів в ресторані?
    • Техніки приготування субпродуктів та їх корисні властивості.
    • Як забрати неприємний запах субпродукту і правильно підібрати спеції.
    • Собівартість страв із субпродуктів та коренеплодів.

    Страви, що будуть приготовлені:

    • Гурка підкопчена зі смаженим турнепсом
    • Зупа з вудженими субпродуктами та рубцем (дегустація)
    • Кукурудзяна сухомятка з паштетом із тжвижика під терновим лекварем (дегустація)

    Техніки:

    • Зачистка субпродуктів
    • Робота з натуральної кишкою: зачистка, засолювання, фарширування
    • Маринади для субпродуктів, консервація субпродуктів