Дмитро Руденко

Бренд-шеф, дослідник кухні народів Бессарабії

Дмитро Руденко, бренд-шеф мережі ресторанів Mamamia, дослідник кухні народів Бессарабії.

    Taste of Odessa & Bessarabia

    «Робота з витяжним тістом за бессарабськими рецептами».

    Практика по приготуванню 4-х видів плацинд для ресторанів та фаст-фуду:

    • Основна страва: Плацинда з печеним гарбузом, бринзою та зеленню».
    • Десерт: Плацинда з лимонним чизкейком та сиром рікота.
    • Гарнір: Плацинда зі шпинатом, картоплею та спеціями з сухої бринзи. Це гарнір до філе судака.
    • Фаст-фуд: Плацинда з моцарелою та курячим м'ясом, спеціями з сухої бринзи.

    10.15-10.35 Підготовка і приготування витяжного тіста. Ставимо його відпочити на 30 хвилин.

    10.35-11.10 Приготування різних начинок для плацинд. Кожна команда готує 4 начинки.

    11.10-11.30 Достаємо тісто і розкатуємо його для викладення начинок і приготування форм.

    11.30-12.00 Приготування 4-х плацинд з різними начинками і формами.

    12.00-12.30 Ставимо випікати плацинди.