
Костянтин Черненко
Шеф-кухар, Дніпро
Хто: голова Першої Української Асоціації шеф-кухарів (м. Дніпро)
Спеціалізація: азійська кухня
Працює: шеф-кухар ресторану the Garden, бренд-шеф мережі Varus
Taste of Local Meat
Україна та Китай ближче ніж ви думаєте. Початок Української кухні в основах стародавньої Китайської.
Ми проведемо прямі паралелі між нашими кухнями. І спробуємо стародавні страви в сучасній подачі.
Демонстрація і практика:
- Страва, яка стала основою холодцю, клиганець, драглі або Хришталева Свинина в Китаї (готуємо з рульки).
- Свині кишки в гострому соусі. jiǔ zhuǎn dàcháng – найпопулярніша страва китайського фаст-фуду.
- Курячі лапки – Xiang la shao ji zhua.
- Мітболи з курячого фаршу у вигляді голови лева.
Taste of Bread & Meat 2019-11-19