Костянтин Черненко

Шеф-кухар, Дніпро

Хто: голова Першої Української Асоціації шеф-кухарів (м. Дніпро)

Спеціалізація: азійська кухня

Працює: шеф-кухар ресторану the Garden, бренд-шеф мережі Varus

 

Taste of Local Meat

Україна та Китай ближче ніж ви думаєте. Початок Української кухні в основах стародавньої Китайської.

Ми проведемо прямі паралелі між нашими кухнями. І спробуємо стародавні страви в сучасній подачі.

Демонстрація і практика:

  • Страва, яка стала основою холодцю, клиганець, драглі або Хришталева Свинина в Китаї (готуємо з рульки).
  • Свині кишки в гострому соусі. jiǔ zhuǎn dàcháng – найпопулярніша страва китайського фаст-фуду.
  • Курячі лапки – Xiang la shao ji zhua.
  • Мітболи з курячого фаршу у вигляді голови лева.

Taste of Bread & Meat 2019-11-19

«Як створити прибутковий бізнес на двох продуктах і хайпануть на класичних поєднаннях? Концепція успішних закладів в Україні».