Хто ми?
Ми – невелика пекарня, яка поставила собі за мету змінити давно усталені традиції, які нам прищепили в Радянському Союзі – "Хліб повинен бути дешевою і позбавленою смаку підкладкою для ковбаси". Ми хочемо відродити традиції випічки здорового і смачного хліба. Для нас хліб – це мистецтво, яким ми хочемо поділитися з цінителями смаку і тими, хто піклується про своє здоров'я.
Що ми вже зробили?
Ми побудували нашу пекарню в сільській місцевості, далеко від мегаполісів, де чисте повітря, а натуральні продукти вирощені дбайливими руками місцевих жителів без застосування різної хімії. У пекарні ми вирішили використовувати тільки натуральні інгредієнти і відмовитися від широко використовуваних харчових добавок, таких як: консерванти, підсилювачі смаку, емульгатори, стабілізатори, барвники. Місцева кринична вода – чиста і дуже смачна. Вона не містить шкідливих домішок, недарма село назвали Біла Криниця.
Що у нас вийшло?
Багатий смак і аромат хліба в результаті довгої ферментації тіста. Тривалий термін зберігання, за рахунок кислого середовища, яку створює натуральна закваска в хлібі. Користь для організму завдяки використанню цільнозерновий борошна і натуральних інгредієнтів.
Чому наш хліб дорожче "Батона"?
В нашій пекарні використовуються тільки натуральні і високоякісні продукти. Кожен буханець, вироблений в нашій пекарні, формується вручну. Виробництво однієї партії хліба займає більше доби.
АЛЕКСАНДРОВ ОЛЕКСІЙ
Бренд-Шеф з багаторічним стажем роботи, учасник багатьох виставок і майстер-класів присвячених технологіям виготовлення хліба. Любить свою справу, не боїться експериментів та інновацій.