Продукція молочної компанії «Галичина» виготовляється лише з високоякісної сировини, 98% якої підприємство отримує з фермерських господарств. Це забезпечує високий вміст білку, вищий ґатунок якості молока та відповідно виготовленої продукції. Кожна партія сирого молока перевіряється лабораторією по 11 показниках якості. І лише тоді, коли показники відповідають вимогам стандарту, лабораторія дає дозвіл приймати його на переробку. Саме тому продукція компанії – безпечна, якісна та корисна.
Карпатський йогурт
Карпатський йогурт – чистий йогурт з ніжним вершковим смаком. Технологи молочної компанії «Галичина» черпали натхнення у Карпатах, дегустуючи їхні автентичні кисломолочні продукти. Так на українському ринку з’явився унікальний Карпатський йогурт. Неповторний смак продукту забезпечує особлива рецептура – суміш заквасок, які додають у молоко в особливій послідовності і при певному температурному режимі.
Карпатський йогурт містить 40% молока з карпатських фермерських господарств. У йогурті відсутній цукор та будь-які додатки. У процесі сквашування молоко збагачується ферментами та вітамінами групи В і вітамінами А. Карпатський йогурт наповнює природністю, енергією та відновлює сили.
Карпатські йогурти представлені на ринку у різних форматах. Густий йогурт у форматі 1000 г зручний для родин та для тих, хто використовує йогурт у приготуванні різноманітних страв, додає до салату, фруктів, ягід. Для перекусів густий йогурт також можна придбати у форматі 280 г.
Карпатський кефір
Карпатський кефір – найкорисніший кисломолочний продукт. У складі кефіру лише якісне коров’яче молоко та кефірні закваски.
Кефір виготовляють шляхом сквашення, тобто до підготовленого молока (очищеного та пастеризованого) додають живу кефірну закваску. Кефірна закваска – це набір чистих культур молочнокислих бактерій. Розвиваючись у молоці, вони покращують поживну цінність продукту, збагачують молоко ферментами, необхідними для травлення, та вітамінами групи В.
Молоко
Молоко виробництва молочної компанії «Галичина» – це на 100% натуральний продукт. Натуральне коров`яче молоко від фермерських господарств очищають на спеціальних сепараторах-молокоочисниках, нормалізують по показнику жирності (тобто встановлюють стандартний показник жирності, вказаний на етикетці) на спеціальних сепараторах-нормалізатора. Після чого молоко піддається високотемпературній тепловій обробці – пастеризації.
Сир
Кисломолочний сир «Галичина» – це чистий, натуральний, дієтичний високобілковий продукт. У ньому міститься молочний білок та кальцій, що легко засвоюється в організмі людини. Має вершковий покращений смак завдяки використанню виключно високоякісної сировини і чистих культур корисних молочнокислих бактерій.
Сметана
Сметана молочної компанії «Галичина» – це кисломолочний продукт, який виготовляють з натуральних молочних вершків шляхом сквашування спеціальними заквасками молочнокислих бактерій.
У складі продукту: вершки з коров’ячого молока, закваска чистих культур молочнокислих мікроорганізмів.
Ніжний смак сметани вдало доповнює кулінарні вироби, є незамінною складовою безлічі страв української кухні.
Масло
Масло компанії «Галичина» – надзвичайно корисний та натуральний продукт. 100% складу продукту – вершки з пастеризованого коров’ячого молока. Тому його безпечно використовувати у приготуванні страв, випічки та загалом у щоденному раціоні.
Безлактоза
Цього року молочна компанія «Галичина» розширила асортимент безлактозною лінійкою. Серед нових продуктів: безлактозні питний і густий йогурти без цукру та безлактозне пастеризоване молоко. Упаковка безлактозної лінійки відрізняється від іншої продукції особливим фіолетовим відтінком.
Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. За допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність або нестача лактази, цей фермент просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор. Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» всього лиш 0,01%.
Вершки
Вершки молочної компанії «Галичина» – це повністю натуральний продукт. У складі якого лише вершки з коров’ячого молока нормалізовані – найцінніша частина молока!