Іванна Куницька

Шеф-кондитер, Київ

Спеціалізація: ресторанні та вітринні десерти, локальні продукти

Працює: виготовлення десертів для ресторанів та кафе

Освіта: кулінарна академія Ектора Хіменеса Браво (Hector Jimenez Bravo Culinary Academy)

Taste of Smakolyky 2019-09-20

Майстер-клас «Як викликати емоції і створити сучасний український десерт».

Десерт з реконструйованої меренгою з щавлю, мус з м'якоті кавуна, збитий ганаш з гарбузового насіння, збите желе.

Старовинний рецепт в новій інтерпретації: манний пудинг з гарбузом, варення з баклажанів, лист желе з крафтового сидру.

Корпусна цукерка з кремом із сала, конфітюром з маринованих огірків і крустильяном з бородинського хліба.