Кухня двох регіонів та pop-up-вечеря на Taste of Odessa & Zakarpattia
27 травня в кулінарній студії SuChef у Києві відбудеться майстер-клас Taste of Odessa & Zakarpattia, який спрямований на популяризацію української кухні в Україні та за її межами.
Необхідність проведення майстер-класів з української кухні продиктована часом, собівартістю продуктів і зростаючим інтересом до української кухні.
Захід збере кухарів і шефів зі всіх регіонів України, а також реєстраторів, інвесторів, постачальників та виробників локальних продуктів.
На майстер-класі виступлять з доповідями 5 українських шефів: Віктор Тітов і Євген Зіпер (Одеса), Роберт Травницький (Ужгород), Андрій Клюс (Київ), Ігор Лаврешин (Кривий Ріг), Ксенія Зажигіна (Софія).
Також 27 травня для всіх бажаючих і учасників заходу відбудеться pop-up вечеря, на якій можна буде спробувати страви двох регіонів в сучасній інтерпретації шефів. Серед страв: хвойне сало на жолудевого шаблі з кремом з квашеної полуниці; салат зі смаженими рапанами, раменом і ерінгами; копчений сом з солодовим соусом, а на десерт – бабусина гречана каша з морозивом з білих грибів та панакота «гарбуз, ряжанка, пиво».
Спікери заходу
Українські шеф-кухарі видтворять смк двох регіонів — Одеси та Закарпаття
Віктор Тітов
Шеф-кухар, Одеса

Віктор Тітов
Шеф-кухар, ОдесаХто: бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Ukrainian South Chef Association, організатор Кубків України з кулінарії
Спеціалізація:сучасна українська кухня, локальні продукти
Працює:Співвласник ресторану сучасної української кухні U. All about you
Досвід: Працював у Греції, Норвегії, Аргентині
Євген Зіпер
Шеф-кухар, Одеса



Євген Зіпер
Шеф-кухар, ОдесаХто: бренд-шеф, шеф-кухар, співвласник ресторану U. All about you
Спеціалізація:українська кухня, локальні продукти, риба та морепродукти
Працює:Бренд-шеф Zelda Bar; шеф-кухар та співвласник ресторану української кухні U. All about you
Відзнаки:Срібний призер Кубка України з кулінарії 2017 року, золотий призер Кубка України з кулінарії 2016 року (м. Львів)
Андрій Клюс
Шеф-кухар, Київ



Андрій Клюс
Шеф-кухар, КиївСпеціалізація: Modern Gastro Nostalgia
Досвід: учасник та фіналіст кулінарних конкурсів. Працював у Словаччині у Італійському ресторані
Роберт Травницький
Шеф-кухар, Ужгород


Роберт Травницький
Шеф-кухар, УжгородСпеціалізація: авторська, українська кухня, ферментація, поєднання у стравах природи і гастрономії
Освіта:кулінарна академія Ектора Хіменеса Браво (Hector Jimenez Bravo Culinary Academy)
Євген Зіпер
Шеф-кухар, Одеса



Євген Зіпер
Шеф-кухар, ОдесаХто: бренд-шеф, шеф-кухар, співвласник ресторану U. All about you
Спеціалізація:українська кухня, локальні продукти, риба та морепродукти
Працює:Бренд-шеф Zelda Bar; шеф-кухар та співвласник ресторану української кухні U. All about you
Відзнаки:Срібний призер Кубка України з кулінарії 2017 року, золотий призер Кубка України з кулінарії 2016 року (м. Львів)
Андрій Клюс
Шеф-кухар, Київ



Андрій Клюс
Шеф-кухар, КиївСпеціалізація: Modern Gastro Nostalgia
Досвід: учасник та фіналіст кулінарних конкурсів. Працював у Словаччині у Італійському ресторані