Кухня двох регіонів та pop-up-вечеря на Taste of Odessa & Zakarpattia

27 травня в кулінарній студії SuChef у Києві відбудеться майстер-клас Taste of Odessa & Zakarpattia, який спрямований на популяризацію української кухні в Україні та за її межами.

Необхідність проведення майстер-класів з української кухні продиктована часом, собівартістю продуктів і зростаючим інтересом до української кухні.

Захід збере кухарів і шефів зі всіх регіонів України, а також реєстраторів, інвесторів, постачальників та виробників локальних продуктів.

На майстер-класі виступлять з доповідями 5 українських шефів: Віктор Тітов і Євген Зіпер (Одеса), Роберт Травницький (Ужгород), Андрій Клюс (Київ), Ігор Лаврешин (Кривий Ріг), Ксенія Зажигіна (Софія).

Також 27 травня для всіх бажаючих і учасників заходу відбудеться pop-up вечеря, на якій можна буде спробувати страви двох регіонів в сучасній інтерпретації шефів. Серед страв: хвойне сало на жолудевого шаблі з кремом з квашеної полуниці; салат зі смаженими рапанами, раменом і ерінгами; копчений сом з солодовим соусом, а на десерт – бабусина гречана каша з морозивом з білих грибів та панакота «гарбуз, ряжанка, пиво».

Спікери заходу

Українські шеф-кухарі видтворять смк двох регіонів — Одеси та Закарпаття

Віктор Тітов

Шеф-кухар, Одеса

Євген Зіпер

Шеф-кухар, Одеса

Андрій Клюс

Шеф-кухар, Київ

Роберт Травницький

Шеф-кухар, Ужгород

Євген Зіпер

Шеф-кухар, Одеса

Андрій Клюс

Шеф-кухар, Київ

Програма

09:00 - 10:00

Реєстрація і ранкова кава.

10:00 - 11:30
«Недооцінена кухня Закарпаття».

«Недооцінена кухня Закарпаття».

Роберт Травницький

11:30 - 12:00

Кава-брейк.

12:00 - 13:30
«Історія українських страв у сучасній обробці».

«Історія українських страв у сучасній обробці».

Андрій Клюс

13:30 - 14:00

Ланч.

14:00 - 16:00

"Морська Одеса на вашій тарілці".

16:00 - 16:30

Кава-брейк.

16:30 - 18:00
«Жолудевому хлібу бути».

«Жолудевому хлібу бути».

Ігор Лаврешин

19:00 - 22:00

Pop-up вечеря Taste of Odessa & Zakarpattia "Surf and Turf".

Галерея