Конопляне печиво з мармеладом

Інгредієнти

Конопляне печиво

  • Масло вершкове – 200 г
  • Олія конопляна – 92 г
  • Цукор – 277 г
  • Яйця – 115 г
  • Розпушувач – 4,5 г
  • Борошно пшеничне – 311 г
  • Борошно конопляне – 115 г
  • Сіль – 7 г
  • Конопляні висівки – 46 г

Мармелад

  • Пюре ожини – 300 г
  • Цукор – 30 г
  • Пектин нш – 3,5 г
  • Пектин яблучний – 4 г
  • Цукор – 150 г
  • Сироп глюкози – 45 г
  • Розчин лк – 1,5 г

Приготування

Конопляне печиво

  1. Масло збити з конопляною олією, сіллю і цукром, поступово додати яйця, знову збити до пишності.
  2. Додати борошно, конопляне борошно і висівки, просіяні з розпушувачем.
  3. Перемішати до об'єднання. Охолодити в холодильнику до 3°C.
  4. Сформувати кульки по 25 грам, сплюснути долонею кожну, відсадити з кондитерського мішка мармелад на одну частину тіста, накрити другою і притиснути.
  5. Випікати при 160°C до готовності.

Мармелад

  1. Нагріти пюре до 40°C, додати цукор з двома видами пектину, довести до кипіння.
  2. Поступово ввести цукор з глюкозою і варити до 101°C.
  3. В кінці додати розчин лимонної кислоти.
  4. Розлити на деко, охолодити, а потім пробити блендером до однорідності.