Молода картопля, комбуча з шипшини, ботарга з ікри сома

Інгредієнти

  • Молода картопля
  • Рибний бульйон
  • Чебрець
  • Часник
  • Оливкова олія
  • Вершкове масло
  • Комбуча з шипшини
  • Ботарга з ікри сома

Приготування

  1. Молоду картоплю вирізаємо турне (фігурно), поміщаємо до вакуумного пакету з рибним бульйоном, чебрецем і часником.
  2. Опускаємо в сувід при 87 °C на 35 хвилин.
  3. Після приготування просушуємо на паперовому рушнику.
  4. Розігріваємо пательню та оливкове масло, поміщаємо туди картоплю і обсмажуємо до скоринки.
  5. Після утворення скоринки кидаємо туди ж чебрець, часник, комбучу та глазуруємо.
  6. Коли рідина майже випарується додаємо туди вершкове масло і затягуємо глазур.
  7. Розміщуємо на паперовий рушник для вбирання зайвої вологи.
  8. Натираємо зверху ботаргу.