Молода картопля, комбуча з шипшини, ботарга з ікри сома
Шеф-кухар: Роберт Травницький
Інгредієнти
- Молода картопля
- Рибний бульйон
- Чебрець
- Часник
- Оливкова олія
- Вершкове масло
- Комбуча з шипшини
- Ботарга з ікри сома
Приготування
- Молоду картоплю вирізаємо турне (фігурно), поміщаємо до вакуумного пакету з рибним бульйоном, чебрецем і часником.
- Опускаємо в сувід при 87 °C на 35 хвилин.
- Після приготування просушуємо на паперовому рушнику.
- Розігріваємо пательню та оливкове масло, поміщаємо туди картоплю і обсмажуємо до скоринки.
- Після утворення скоринки кидаємо туди ж чебрець, часник, комбучу та глазуруємо.
- Коли рідина майже випарується додаємо туди вершкове масло і затягуємо глазур.
- Розміщуємо на паперовий рушник для вбирання зайвої вологи.
- Натираємо зверху ботаргу.