Інгредієнти
Замочування і ароматизація субпродуктів
- Молоко
- Лід
- Спеції: бадьян, кориця, лавровий лист, кардамон, гвоздика, запашний перець.
Мариновані субпродукти
- Свинячі ніжки
- Рубець
- Курячі гребінці
- Курячі лапки
- Сердечка
Маринад
- 3 літри води
- 100 мл оцту столового 9%
- 80г сіль кам'яна
- 50 г часнику
- 1 пучок кропу, лавровий лист, перець духмяний, парочку бутонів гвоздики.
- Зберігати в холодному місці із закритою кришкою 30 днів.
Приготування
Замочування і ароматизація субпродуктів
- Субпродукти зачистити від сполучної тканин, від плівок. У нирок і серця видалити жирові прошарки. Легкі зачистити від трубок.
- Нарізати на шматочки. Залити молоком закинути кубики льоду – холодильник 6С, 48 годин.
- Молоко злити і промити.
- Скласти в гастроємності, додати спеції - не мелені! (важливо!)
- Накрити. Готувати 24 години на 50-55 °С (можна застосовувати сувід).
- Після всіх цих процедур ви отримаєте м'ясо субпродуктів, з якого готуємо свої улюблені страви!
Мариновані субпродукти
- Субпродукти відварити до готовності.
- Приготувати сольовий розчин: 1 л води/60 г солі.
- З гарячої води дістати готові субпродукти на 5 хв. в сольовий розчин.
- Дістати надлишок жиру, прибрати паперовим рушником.
- Викласти субпродукти в маринад мінімум на 7 днів.