Рулет з кроля з пармезаном
Шеф-кухар: Алік Мкртчян

Інгредієнти

  • Животики кроля – 0,5 кг
  • Фарш кроля – 0, 5 кг
  • Пармезан тертий – 0, 080 кг
  • Бекон – 0, 150 кг
  • Розмарин – 0, 030 кг
  • Сіль – 0, 010 кг
  • Помідор
  • Нитки кулінарні

Приготування

  1. У фарш кроля додайте тертий пармезан, сіль і сформуйте кульки. Сильно вимішувати не потрібно.
  2. Оберніть кожну кульку животиком кроля, навколо кульки оберніть бекон (як на фото).
  3. Додаєте зверху 1 слайс помідора і гілочку розмарину.
  4. Зав`яжіть все це ниткою хрест-навхрест.
  5. Запікайте при температурі 180 градусів – 30 хвилин.