TASTE OF
ARTІSAN & MODERN BREAD


  • 09-10 червня, Київ
  • Кулінарна студія Kenwood Club

Дводенний практикум з хлібним сомельє з Німеччини

9-10 червня запрошуємо на дводенний практикум по випічці ремісничого та сучасного хліба для ресторанів і кафе.

Спікер заходу: Заша Шефер – єдиний хлібний сомельє Німеччини, який працює в пивоварному домі.

Ви навчитеся:

✔️ Випікати ремісничий хліб за старовинними рецептами з додаванням фруктів, горіхів, овочів і сучасний кольоровий хліб:

  • Currywurst bread
  • Tex Mex Bread
  • Farm bread with cabbage and Mango

✔️ Створювати нові хліба і нові смаки:

  • Fried potato bread with roasted onions
  • Wasabi bread with ham
  • Pretzel bread with meatballs and a potato
  • Cheese crust
  • Beetroot with raspberries

✔️ Випікати хліб з хрусткою скоринкою і соковитим м’якушем.

80% смаку хліба від скоринки. Вона ж захищає м’якуш, щоб він не видихався. М’якуш має бути соковитим, його здатність утримувати вологу залежить від інгредієнтів і дотримання правил випічки.

Також учасники візьмуть участь у хлібній дегустації з вином, яка зможе доповнити ваш заклад ексклюзивною подачею і новими емоціями.

Ми продегустуємо:

  • Хліб з полби з яскраво вираженим горіховим відтінком,  біле вино з легкою кислинкою тависокогірний сир з яскравим смаком.
  • Швейцарский хліб (на житній заквасці з пшеничного борошна) з ніжною кислинкою і нотками карамелі, біле вино і овечий сир.
  • Хліб з гарбузовим або соняшниковим насінням і рожеве вино.
  • Типовий німецький хліб на житній заквасці із суміші житнього та пшеничного борошна з яскраво вираженою кислинкою і товстою скоринкою, червоне вино з ягідними відтінками і сир брі.

Після цього майстер-класу у ваших ресторанах завжди буде запах свіжого хліба і він стане головним героєм меню ваших закладів.

Реєстрація відкрита:

urabin@gmail.com, 050 760 4117

Спікер заходу

Єдиний хлібний сомельє Німеччини, який працює в пивоварному домі.

Заша Шефер

Пекар, хлібний сомельє, Гамбург

Всі спікери Taste of Ukraine

Партнери та друзі

ІНФОРМАЦИЙНИЙ ПАРТНЕР

Taste of Artisan & Modern Bread

4500 ₴

4500 ₴ - до 31 березня
5000 ₴ - з 1 по 30 квітня
5500 ₴ - з 1 по 31 травня

6000 ₴ - з 1 по 9 червня

Купити квиток

Галерея

ЯК ДІСТАТИСЯ Відвідайте практичний майстер-клас у кулінарній студії Kenwood Club

Кулінарна студія Kenwood Club

Київ, вул. Студентська, 5-7в,

Квитки та деталі програми

Ім’я: Рабін Юлія

Телефон : 050-760-41-17

Email: urabin@gmail.com

Кулінарна студія Kenwood Club

9.30 – 17.30

Квитки та деталі програми

Ім’я: Рабін Юлія

Телефон : 050-760-41-17

Email: urabin@gmail.com

 

Новини