Авторський соус з бородинского хліба
Шеф-кухар: Костянтин Черненко
Інгредієнти
- Бородинський хліб – 200 г м'якушу
- Темне пиво (англійська стаут) 0.5 л.
- Деміглас – 50 г
- Ворчестер – 10 г
- Теріякі – 30 г
- Яблучний оцет – 50 г
- Кетчуп – 100 г
- Чорна патока – 30 г
- Тростинний цукор – 200 г
- Ванілін – 1 пакетик
- Часник гранульований – 10 г
- Суміш перців (за смаком)
Приготування
- У сотейник помістити яблучний оцет і розчинити цукор в ньому на маленькому вогні.
- Додати кетчуп з патокою і перемішати.
- Додати пиво і трохи випарити (приблизно на 30%).
- Додати деміглас, ворчестер і теріякі. Спеції. Випарити на 10% і додати хліб.
- Перебити блендером. Випарити до потрібної густоти. Смачного!