Авторський соус з бородинского хліба

Інгредієнти

  • Бородинський хліб – 200 г м'якушу
  • Темне пиво (англійська стаут) 0.5 л.
  • Деміглас – 50 г
  • Ворчестер – 10 г
  • Теріякі – 30 г
  • Яблучний оцет – 50 г
  • Кетчуп – 100 г
  • Чорна патока – 30 г
  • Тростинний цукор – 200 г
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Часник гранульований – 10 г
  • Суміш перців (за смаком)

Приготування

  1. У сотейник помістити яблучний оцет і розчинити цукор в ньому на маленькому вогні.
  2. Додати кетчуп з патокою і перемішати.
  3. Додати пиво і трохи випарити (приблизно на 30%).
  4. Додати деміглас, ворчестер і теріякі. Спеції. Випарити на 10% і додати хліб.
  5. Перебити блендером. Випарити до потрібної густоти. Смачного!