Ніжний і дуже ароматний соус з білого хліба

Інгредієнти

  • Вершкове масло President – 30 г
  • Лук шалот – 140 г
  • Гвоздика – 4 квітки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Молоко ТМ LACTEL – 600 мл
  • Білий хліб, нарізаний кубиками без скоринки – 140 г
  • Жирні вершки President – 150 мл
  • Мелений мускатний горіх – щіпка
  • Зелень для подачі
  • Чорний перець за смаком

Приготування

  1. Розтопити вершкове масло в глибокій пательні з товстим дном.
  2. Додати дрібно нарізану цибулю, гвоздику і лавровий лист. Готувати на слабкому вогні 10 хвилин до м'якості цибулі.
  3. Влити молоко, накрити пательню кришкою і залишити на повільному вогні на 10 хвилин.
  4. Видалити гвоздику. Додати хліб і довести соус на повільному вогні практично до кипіння.
  5. Влити вершки. Посипати мускатним горіхом і чорним перцем. Готувати ще 5 хвилин на спокійному вогні. Смачного!