Суп з підкопченими субпродуктами
Шеф-кухар: Асмік Гаспарян

Інгредієнти

  • Серце - 0,300 кг
  • Легені - 0,200 кг
  • Нирки - 0,200 кг
  • М'ясо маринованої свинячої ніжки - 0,100 кг
  • Маринований рубець - 0,100 кг
  • М'ясо хвоста бика - 0,200 кг
  • Огірки мариновані - 0,200 кг
  • Розсіл огірків - 0,300 л
  • Томатна паста - 0,100 кг
  • Рослинна олія - 0,100 л
  • Цибуля ріпчаста - 0,200 кг
  • Бульйон з бичачих хвостів - 2 л
  • Кукурудзяна крупа - 0,03 кг
  • Сухий базилік фіалковий і зелений
  • Сіль, перець, лавровий лист

Приготування

  1. Субпродукти підготувати: зачистити, замочити, ароматизувати.
  2. Підкоптити субпродукти (тріска вишні) нарізати середніми шматочками.
  3. З бичих хвостів приготувати бульйон.
  4. Цибулю обсмажити, додати копчені субпродукти, мариновані рубець, м'ясо свинячі ніжки, м'ясо бичачих хвостів, все разом обсмажити.
  5. Додати дрібно нарізаний огірок, томатну пасту і ще протушкувати 3-4 хв.
  6. Залити бульйоном з бичачих хвостів.
  7. Посолити, поперчити. Додати розсіл для кислинки.
  8. Додати кукурудзяну крупу. Готувати 5-7 хв.
  9. Додати сухий базилік. Дати настоятися 2-3 години. Суп присипати петрушкою.
  10. Подати з димком і пампушкою, политою кістковим мозком.