Taste of Ukraine завершив сезон літніх дегустацій на новій локації MIRS Home

26 серпня в MIRS Home видбулась дегустація авторських десертів шеф-кондитерки Іванни Куницької, спікера проєкту Taste of Ukraine.

Для проведення фінальної дегустації десертів цього літа Taste of Ukraine обрав фешенебельну локацію – перший мультибрендовий магазин побутової техніки MIRS Home. Магазин відкрився для відвідувачів у Києві 1 липня на Антоновича, 44 в ЖК Chicago. 

В MIRS Home представлено ексклюзивні європейські бренди: Liebherr, V-Zug, BORA, DeDietrich, Kuppersbusch, Best Chef, Brandt, Fulgor Milano, Falmec, Blanco, Nivona, Novis, Carerra, Graef. Підбір необхідної комплектації для інтер’єра здійснюють, відштовхуючись від бажаних для клієнта характеристик і не обмежуючись одним брендом. Так, обираючи техніку для своєї кухні, можна скомбінувати парову духову шафу V-Zug та панель для приготування з настільною витяжкою Bora, кавову машину Nivona, а холодильник Liebherr. 

Простір магазину спроектований дуже зручно, як для відвідування, так і для проведення кулінарних івентів. Салон поділяється на декілька зон: шоу-рум з презентацією провідних європейських брендів побутової техніки, виставкові зразки для опрацювання рецептів, зони відпочинку і обладнана зала для проведення майстер-класів. Саме цю частину салону було обрано для проведення дегустації десертів, яка була присвячена 30-ти річчю Незалежності України і проходила під гаслом: «Нова Українська кухня, як стиль життя».

Формат дегустацій доволі розповсюджений і зрозумілий серед поціновувачів вина і спеціалістів, які тестують смакові властивості продукту або товарів для виведення їх в рітейл, або стимулювання ринку збуту.   

Разом із авторкою Taste of Ukraine – Юлією Рабін, шеф-кондитером Іванною Куницькою та бренд-шефом Асмік Гаспарян було розроблено формат івенту, який розкривав би унікальні властивості побутової техніки та аксесуарів для гостей.

Так, під час дегустації вина, гостям був презентований гаджет бренду Cuisinart –автоматичний пристрій для відкриття пляшок, який не потребує жодних зусиль. А вино My Wine by Eduard Gorodetsky було декантовано у новому жовто-блакитному декантері від компанії Ridel, дизайн якого розроблено спеціально до 30-ти річчя незалежності України.

Серед відвідувачів дегустації були кондитери, шефи, власники компаній, журналісти і телеведучі. Ми змогли їх здивувати не тільки десертами, а й продукцією українських виробників. Так, наприклад, гості змогли дізнатися про осетрову ікру українських виробників Kind Fish, яка видобувається безубійним способом  здоювання і, яку ми запропонували гостям скуштувати за всіма правилами– перламутровими ложечками.

Винним партнером дегустації виступила молода амбіціозна українська компанія бессарабських вин My Wine by Eduard Gorodetsky. Гостям було запропоновано три види вина: рожеве Розе – легке свіже вино, з ароматом ягід: полуниці, малини і цитрусовими нотами; біле сухе Шардоне з ароматом яблука, тропічними і трав’янистими нотами і червоне сухе Каберне з насиченими фруктовими нотами вишні, смородини, сливи і прянощів.

Також хочемо висловити подяку найсмачнішій воді з високогір’я Карпат – Voda.ua, яка підтримує проєкт Taste of Ukraine з першого майстер-класу і супроводжувала нас на всіх  п’яти дегустаціях.

Відчуття комфорту і стилю, бездоганна організація з боку менеджерів MIRS Home, допомогла провести дегустацію на високому рівні. 

Вишуканість десертів у виконанні Іванни Куницької і комфортна атмосфера салону налаштовувала гостей на відпочинок, відкритість до спілкування і знайомства з новими смаками української кухні.  

Гостям було запропоновано три нових десерти: десерт з вишневою наливкою зі Львова та їстівною пляшкою з карамелі; десерт з суницею, калиною та гарбузом, на кшталт холодного фруктового супу, вкритий вишиванкою на білому шоколаді;  третій десерт з чорною ікрою, збитим ганашем з цвітної капусти з білим шоколадом центром з сиром брюност і шкарлупою із соку цвітної капусти.

Проєкт Taste of Ukraine вдячний корпорації MIRS за надану можливість проведення заходу в салоні MIRS Home і бажає колективу плідних майстер-класів і смачних дегустацій.

Фото: Слава Галака