Паштет із субпродуктів
Шеф-кухар: Асмік Гаспарян

Інгредієнти

  • Підготовлені субпродукти - 1 кг
  • Ріпчаста цибуля - 1 кг
  • Морква - 0,2 кг
  • Корінь петрушки - 0,05 кг
  • Корінь селери - 0,05 кг
  • Рослинна олія
  • Вершкове масло - 0,5 кг
  • Коньяк - 0,1 л
  • Кориця мелена - 0,01 кг
  • Соєвий соус - 0,100 л
  • Перець чорний мелений - 0,02 кг
  • Бульйон з кісток - 0,7 л

Приготування

  1. Нарізати цибулю пір'ям, коренеплоди півкільцями.
  2. Все обсмажити на вершковому маслі, не перетворюючи в кашу.
  3. Смажити, перемішуючи карамелізувати.
  4. Додати коньяк.
  5. Залити бульйоном, додати соєвий соус і готувати 20 хв на маленькому вогні.
  6. Процідити, бульйон відкласти.
  7. Перебити субпродукти в паштет, додаючи бульйон до бажаної консистенції.
  8. Отримавши необхідну консистенцію, продовжувати перебивати, додати корицю і вершкове масло. Додати сіль (якщо потрібно).