Стейк Гурка з горіховим міксом і чипсами з турнепсу
Шеф-кухар: Асмік Гаспарян

Інгредієнти

  • Нирки - 0,300 кг
  • Легені - 0,500 кг
  • Серце -0,500 кг
  • Печінка - 0,200 кг
  • Почеревина - 0,200 кг
  • Курячий фарш PRO - 0,300 кг
  • Цибуля ріпчаста - 0,250 кг
  • Рис Девзіра - 0,250 кг
  • Вершкове масло - 0,100 кг
  • Рослинна олія - 0,100 л
  • Сіль - 0,02 кг
  • Перець - 0,050 кг
  • Молоко (опціонально для замочування субпродуктів - 1 л)
  • Для ароматизації: Часник. Кориця палички. Гвоздика. Бодян. Запашний перець. Кардамон. Лавровий лист

Приготування

  1. Субпродукти зачистити, замочити в молоці з льодом і сувідувати зі спеціями 10 годин 60 °С.
  2. Субпродукти обсмажити на вершковому маслі.
  3. Цибулю обсмажити з почеревиною.
  4. Рис відварити до напівготовності.
  5. З'єднати фарш курячий, фарш із субпродуктів, рис – щедро !!!! поперчити, посолити.
  6. Готувати 40 хв: можна зробити ковбасками (180 °С) або приготувати як шинку (85 °С)
  7. Подати грільованим соусом демігляс, з горіховим міксом і чипсами з турнепсу.
  8. Смачного!